REGISTRATIELIJST EUROL NK AUTOCROSS 2020

dinsdag 25 februari 2020 12:26


De SONAK ziet terug op een probleemloze registratie periode voor het Eurol NK Autocross 2020. Dankzij de perfect uitgevoerde testperiode verliepen de vele registraties gladjes. En met beide zijn we hartstikke blij!

In de Divisie V werden de meeste registraties geteld en moet deze klasse, samen met de Sprintklasse 1600, selectiewedstrijden rijden. Op zondag 5 april zijn we te gast in Lochem bij de ACC Laren, om twee weken later op 19 april in Aalten bij de SS Aalten van start te kunnen voor de tweede wedstrijd. In de Divisie V zal door 42 rijders gestreden moeten worden om de 21 beschikbare plaatsen die direct toegang tot het NK Autocross geven. In de Sprint 1600 gaat het om 41 rijders die de laatste 21 plekken kunnen veroveren. In beide klasse mogen na afloop van de selectiewedstrijden vier rijders op de wachtlijst plaats nemen.

In de Toerwagenklasse, Superklasse, Sprintklasse 2000 hebben zich meer dan 30 rijders geregistreerd en in de Juniorbuggy meer dan 24 rijders waardoor er een wachtlijst gehanteerd moet worden. Bij de Superklasse staat 1 rijder op de wachtlijst, bij de Toerwagenklasse, Sprintklasse 2000 en Juniorbuggy staan hier 2 rijders op.

Om precies te kunnen zien wie zich in welke klasse heeft geregistreerd klik je op de onderstaande link:

Voorlopige registratielijst